Ultralydsskanning

Ultralydsskanning

På Silkeborg RygCenter & Idrætsklinik har ultralydsskanning været en integreret del af undersøgelsen igennem mange år. For korrekt behandling kræves en grundig undersøgelse og klarlægning af dit symptombillede.

Ved undersøgelse på Silkeborg RygCenter & Idrætsklinik kan man allerede ved forundersøgelse supplere med ultralydsskanning. Man kan dermed klarlægge, hvorvidt der er skader på muskler, sener, ligamenter og slimsække eller slidgigt i leddene, så man kan bedømme vævets tilstand og på den måde udpege patientens problem.

Ultralydsskanning bruges også til at måle behandlingseffekten.

Ultralydsskanning er billig, hurtig og ufarlig, og kan hjælpe os med at afgøre om en patient skal henvises til anden behandling (f.eks. medicinsk eller kirurgisk), eller om behandling kan varetages i vores regi.

Din kiropraktor eller fysioterapeut kan vurdere om der er behov for, at du bliver ultralydsskannet for dine aktuelle symptomer.

Der ydes tilskud fra den offentlige Sygesikring og “danmark” til ultralydsscanning.

Se vores priser

Silkeborg Rygcenter er tilsluttet overenskomsten mellem Sygesikringen og Dansk Kiropraktor Forening.

Det betyder, at de fleste ydelser på Silkeborg Rygcenter udløser tilskud fra Den Offentlige Sygesikring og dermed også fra Sygesikringen Danmark.

Læs mere