Fysioterapeut & Fysioterapi

Undersøgelse, behandling og superviseret træning

Vores fysioterapeuter favner bredt og dækker hele bevægeapparatet – lige fra hælspore, achillesseneoverbelastninger, skulderskader, tennisalbuer, ryg- og nakkeproblemer til hovedpiner osv.

Du møder dem ved holdtræning i motionscenteret. Men du kan også få individuel behandling og/eller øvelsesterapi.


Superviseret træning – hold-, individuel- eller hjemmetræning

Er du interesseret i forebyggelse, og har du ikke tid til holdtræning, er det muligt at få et individuel tilpasset træningsprogram til hjemmebrug.
Udgangspunktet er en fysioterapeutisk undersøgelse af holdning og funktion. Derefter vil du blive undervist i de øvelser, der kan gavne dit problem.
Flere patienter vil have brug for løbende undervisning indtil træningsprogrammet er helt udbygget f.eks. hver uge i en periode på 5 til 6 uger.
Du kan vælge at få dine øvelser både på papir og via mail og via til videolinks.


Manuel behandling

Andre skader f.eks. skulderskader, hælspore osv. vil ofte kræve mere end øvelser. Her vil fysioterapeuten aktivt bruge andre modaliteter, som f.eks. bløddelsmassageteknikker, mobilisering, laserterapi, chokbølgeterapi, øvelsesterapi ad modem McKenzie og selvfølgelig genoptræning.

Patienter på Silkeborg RygCenter & Idrætsklinik med discusprolaps og med piskesmældsskader vil altid blive henvist til genoptræning hos fysioterapeuterne. Det kan være enten på hold eller individuelt.

Fysioterapeuterne tilbyder også genoptræning efter f.eks. knæ- og skulder operationer.


Arbejdsplads optimering

Ergonomi på kontor arbejdspladsen. Vores fysioterapeuter tilbyder ergonomisk rådgivning og optimering af kontormiljøer. Ergonomisk rådgivning med udgangspunkt i den enkeltes arbejdsplads, arbejdsopgaver og eventuelle problemer.

Derudover tilbyder fysioterapeuten løsningsforslag umiddelbart i forbindelse med rådgivningen.

Der udarbejdes en skriftlig rapport, som vil være et godt værktøj senere for virksomheden i en langsigtet planlægning, f.eks. i forbindelse med udskiftning af møbler og udstyr.

Opfølgninger tilbydes ligeledes.

Har du og din arbejdsplads brug for ergonomisk rådgivning og ønsker besøg på virksomheden af vores fysioterapeut, så kontakt klinikken pr. mail eller telefon for at høre mere om tider og priser


Tilskud og priser

Efter henvisning fra kiropraktor ydes der tilskud fra både den offentlige sygesikring og Danmark.

Efter henvisning fra egen læge eller helt uden henvisning ydes der tilskud fra Danmark men ikke fra den offentlige sygesikring

De nøjagtige priser ses her.

Næsten alle sundhedsforsikringer betaler helt eller delvist for fysioterapi ydelser på Silkeborg Rygcenter & Idrætsklinik.


Rygcentrets fysioterapeuter

kiropraktor fysioterapeut silkeborg rygcenter idraetsklinik

Se vores priser

Silkeborg Rygcenter er tilsluttet overenskomsten mellem Sygesikringen og Dansk Kiropraktor Forening.

Det betyder, at de fleste ydelser på Silkeborg Rygcenter udløser tilskud fra Den Offentlige Sygesikring og dermed også fra Sygesikringen Danmark.

Læs mere