Personlig Træning med fysioterapeut målrettet golfspillere

golffysioterapeut
Fysioterapeut Mikkel Skovbjerg
har fokus på golffysioterapi

Målsætning

Formålet med træningen er, at forebygge skader og optimere de fysiske elementer i golfspillet. Træningen vil optimere din power(muskelstyrke), balance, mobilitet og stabilitet, der alle er vigtige elementer for et godt golfsving. Fordelingen af træningsfokus afhænger af den indledende test, samt dine personlige behov og ambitioner.


Forløbets opbygning

Alle træningssessioner vil være alene-træning sammen med en fysioterapeut som er uddannet indenfor træning målrettet golfspillere. Det vil primært være fysioterapeut Mikkel Skovbjerg, der selv er golfspiller, som varetager træningerne. Derfor er det også muligt at drøfte golfrelevante spørgsmål i forhold til dit golfspil.

Forløbet starter med en individuel konsultation, hvor du sammen med fysioterapeuten gennemfører en “Golf Body Test”(GBT), som er 25 specifikke test, der undersøger kroppens fysik i relation til golfsvinget. Ud fra testresultaterne vurderes, i samspil med patienten, hvilke fokuspunkter træningen skal indeholde. Forløbet afsluttes til slut med en Golf Body Test igen for evaluering af træningsudbytte.

Du kan enten træne 1 eller 2 gange om ugen. Træningen vil vare 30 minutter + opvarmning.

Fysioterapeuten kan også udarbejde et træningsprogram til hjemmebrug som supplement til den personlige træning.


Målgruppe

Forløbet er for alle golfspillere uanset handicap og træningserfaring. Det er veldokumenteret at golfrelevant træning kan forebygge skader og forbedre dit handicap – hvis du vil forbedre dit golfspil og/eller har tilbagevendende smerter i forbindelse med golf, er dette forløb noget for dig.


 Praktisk information

Til træningen skal du have tøj på, du kan bevæge dig i og som du kan svede i, men du behøver ikke have specielt idrætstøj eller sko. Du kan have indendørs sko med eller træne i sokker.


Træningstidspunkter

Du bestiller tid i hele Rygcentrets åbningstider – når du og fysioterapeuten har tid.

Opstartsforløbet inkluderer en 40 min Golf Body Test med fysioterapeuten samt 4 eller 8 træninger af 30 minutter, afhængig af hvad dine ønsker er. Afsluttende vil der være en 40 min Golf Body Test igen, så træningsudbyttet kan evalueres.

Derefter kan du vælge at fortsætte forløbet med enten 4 eller 8 træninger.


Priserne på de forskellige forløb kan ses i tabellen nedenfor:
Pris for forløb*Danmark tilskudPatientandel e. Danmark tilskud
Opstart og 4 x individuel træning og afslut2.826,-852,-1.974,-
Opstart og 8 x individuel træning og afslut4.710,-1.420,-3.290,-
4 x individuel træning1.884,-568,-1.316,-
8 x individuel træning3.768,-1.136,-2.632,-
*Pris efter fradrag fra den offentlige sygesikring
kiropraktor fysioterapeut silkeborg rygcenter idraetsklinik

Se vores priser

Silkeborg Rygcenter er tilsluttet overenskomsten mellem Sygesikringen og Dansk Kiropraktor Forening.

Det betyder, at de fleste ydelser på Silkeborg Rygcenter udløser tilskud fra Den Offentlige Sygesikring og dermed også fra Sygesikringen Danmark.

Læs mere