Fysiurgisk massage

Vores massør arbejder med henvisning fra kiropraktor eller fysioterapeut og med tilskud. Det er også muligt at bestille tid til massage uden henvisning og uden tilskud.

Massagen på Silkeborg RygCenter & Idrætsklinik bliver udført af vores fysiurgiske massør Kasia Uczulka som mestrer alle massagetekniker og evner også at tage godt ved.

Et massage-modul svarer til 20 minutters effektiv massage. Der tilbydes 20 og 40 minutters massage. Der ydes tilskud til massage fra Sygesikringen. Dertil kommer tilskud fra Danmark, hvis man er medlem.

Spørg din kiropraktor om massage kan gavne dit problem.

Fysioterapeuterne udfører også massage/bløddelsbehandling. Dette vil ofte være i kombination med anden behandling som f.eks. øvelsesterapi, mobilisering eller chokbølgeterapi.

Hvis du udelukkende ønsker fysiurgisk massage af en af vores fysioterapeuter er der et tillæg på kr. 50,- i forhold til prisen hos den fysiurgiske massør.

Der ydes tilskud fra Sygesikringen.
Patienter, som er medlem af Danmark, får yderligere tilskud.

 

 

 Kasia Uczulka                                                                                       

 

Se vores priser

Silkeborg Rygcenter er tilsluttet overenskomsten mellem Sygesikringen og Dansk Kiropraktor Forening.

Det betyder, at de fleste ydelser på Silkeborg Rygcenter udløser tilskud fra Den Offentlige Sygesikring og dermed også fra Sygesikringen Danmark.

Læs mere