Priser – generel information

Overenskomst

Silkeborg RygCenter & Idrætsklinik er tilsluttet overenskomsten mellem Sygesikringen og Dansk Kiropraktor Forening.

Det betyder, at de fleste ydelser på Silkeborg Rygcenter udløser tilskud fra Den Offentlige Sygesikring og dermed også fra Sygesikringen Danmark.

Det er dog ikke alle vores ydelser, som der er omfattet af overenskomsten. Det gælder f.eks. akupunktur, chokbølgeterapi, motionscenter, sundhedsscreening, kostvejledning og slankehold.

Du kan læse mere om overenskomsten hos Dansk Kiropraktor Forening.

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer er blevet meget udbredt i de seneste år. Sundhedsforsikringerne varierer meget i indhold fra forskellige forsikringsselskaber.
Alle de sundhedsforsikringer vi kender til, dækker for ydelser på Silkeborg Rygcenter. Det gælder ikke alle ydelser. Har du en sundhedsforsikring gennem dit arbejde, må du spørge forsikringsselskabet, hvilke ydelser de dækker hos Silkeborg Rygcenter.

Kiropraktorordning – firmaordninger

Med virkning fra 1. januar 2003 er Ligningsloven ændret, så arbejdsgiveren kan få fuldt skattefradrag for udgifter til bl.a. kiropraktorbehandling.

Det gælder uanset, om virksomheden betaler direkte for behandlingen eller indirekte via en forsikringsordning.

Skattefradraget, der kan sidestilles med andre driftsudgifter, gælder også for den selvstændige erhvervsdrivende.

Det er skattefrit for medarbejderen at få betalt behandlinger hos en kiropraktor af sin arbejdsgiver.

Det er nemt at tilbyde kiropraktik som skattefrit personalegode. Medarbejderen kan selv kontakte en kiropraktor efter eget valg. Arbejdsgiveren kan også vælge en fast samarbejdspartner. Når behandlingen er afsluttet, sendes regningen direkte til arbejdsgiveren, der kan fradrage beløbet som en driftsudgift.

Tilskud fra Kommunen

Det er muligt at din kommune yder tilskud til undersøgelse, behandling og genoptræning på Silkeborg RygCenter & Idrætsklinik. Det kommer an på en konkret vurdering af dig og din økonomi.

Du kan læse mere på Silkeborg Kommune. Eller du kan rette henvendelse til din kommune og spørge.

Se vores priser

Silkeborg Rygcenter er tilsluttet overenskomsten mellem Sygesikringen og Dansk Kiropraktor Forening.

Det betyder, at de fleste ydelser på Silkeborg Rygcenter udløser tilskud fra Den Offentlige Sygesikring og dermed også fra Sygesikringen Danmark.

Læs mere