Fysioterapi

Silkeborg Rygcenters fysioterapeuter favner bredt og dækker hele bevægeapparatet – lige fra hælspore, achillesseneoverbelastninger, skulderskader, tennisalbuer, ryg og nakkeproblemer til hovedpiner etc..

Du møder dem ved holdtræning i motionscenteret. Men du kan også få individuel behandling og/eller øvelsesterapi.

Er du interesseret i forebyggelse, og har du ikke tid til holdtræning, er det muligt at få et individuel tilpasset træningsprogram til hjemmebrug. Udgangspunktet er en fysioterapeutisk undersøgelse af holdning og funktion. Derefter vil du blive undervist i de øvelser, der kan gavne dit problem. Flere patienter vil have brug for løbende undervisning indtil træningsprogrammet er helt udbygget Ex: hver uge i en periode på 5 til 6 uger. Du vil få udleveret et hæfte med dine øvelser.

Andre skader f.eks. skulderskader, hælspore osv. vil ofte kræve mere end øvelser. Her vil fysioterapeuten aktivt bruge andre modaliteter, som f.eks. bløddelsmassageteknikker, mobilisering, laserterapi, chokbølgeterapi, øvelsesterapi ad modem McKenzie og selvfølgelig genoptræning.

Patienter på Silkeborg RygCenter & Idrætsklinik med discusprolaps og med piskesmældsskader vil altid blive henvist til genoptræning hos fysioterapeuterne. Det kan være enten på hold eller individuelt.

Fysioterapeuterne tilbyder også genoptræning efter f.eks. knæ- og skulder operationer.

Du kan se priserne på fysioterapi her: https://silkeborgrygcenter.dk.php70serv6.webhosting.dk/layout/priser-fysioterapi/

Der ydes tilskud fra den offentlige sygesikring efter henvisning fra kiropraktor, og patienter som er medlem af Danmark får yderligere tilskud ved både lægehenvisning og kiropraktorhenvisning.

Se vores priser

Silkeborg Rygcenter er tilsluttet overenskomsten mellem Sygesikringen og Dansk Kiropraktor Forening.

Det betyder, at de fleste ydelser på Silkeborg Rygcenter udløser tilskud fra Den Offentlige Sygesikring og dermed også fra Sygesikringen Danmark.

Læs mere