Ved kiropraktorerne Lisbeth Lantto & Ole Hansen | Søndergade 25  | 8600 Silkeborg | Tlf. 86 81 20 05 | Reception@SilkeborgRygcenter.dk | Kiropraktorvagten

                                                         

                                                                     


TRX træning


 

Derfor TRX træning

TRX træning er for dig, som gerne vil have lidt større udfordringer

TRX træning er slynge træning, hvor man anvender sin egen kropsvægt som vægt/belastning gennem funktionelle øvelser. Al træning er tilrettelagt efter individuelle mål og behov.

 

Der sættes krav til ens stabilitet´, styrke og balance. Fordelen ved TRX træning er, at det udfordrer kroppen på mange områder samtidigt.

 

TRX træning giver super effekt stabilitet og styrketræning. Du får trænet hele kroppen, og justerer selv niveauet for træningen og sværhedsgraden.

Målgruppe

TRX træning er for alle!


Træningens opbygning

Det er 15 minutters opvarmning på motionscykel eller crosstrainer efterfulgt af  30 minutters effektiv styrketræning, hvor vi sætter fokus på funktionelle øvelser med kropsvægt som modstand.

Coretræning - mavemusklerne

Stabilitet i skulderled

Styrke mave, ryg, skuldre og ben

Der bliver lagt vægt på at skabe et harmonisk forhold mellem de forskellige muskelgrupper.

Det vil sige at træningen bliver tilrettelagt så både forside og bagside bliver trænet, og at der ikke opstår ubalance i styrkeforholdet eller smidigheden mellem de forskellig muskler.

 
Lidt om Susanne Reuter

Susanne er uddannet fysioterapeut, og har erfaring fra både klinik og fitnesscenter.

I fitnesscenter har hun brugt TRX som en del af træningsforløb og behandlinger, samt holdinstruktør, hvor hver enkelte øvelse vil blive tilrettelagt efter den enkelts behov og kunnen.

 

 

dan kommer du i gang

Første besøg er en individuel tid på 40 minutter og efterfølgende træninger består af 15 minutters opvarmning og 30 minutters TRX træning - det kan være individuelt eller på hold af maksimalt 3 personer.

Der vil til enhver tid være mulighed for, hvis der er behov, der ikke kan tilgodeses på holdet, at kombinere forløbet med individuel behandling, så du får det optimale udbytte af træningsforløbet.

Træningstid
Den første træningstid er en individuel tid på
40 minutter, som du bestiller ved tilmelding.

Derefter ligger træningen:

Torsdag     kl. 16.45 - 17.30

Priser se her


Til forsiden - Silkeborg Rygcenter -  kiropraktor, fysioterapeut, ergoterapeut mm. i Silkeborg
 

 

Kiropraktorerne Lisbeth Lantto & Ole Hansen  |  Medlem af Dansk Kiropraktor Forening  |  Autoriseret af Sundhedsstyrelsen  |  Overenskomst med Sygesikringen.